IEC Portal de publicacions null

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 8 (8 registres en total)

Ciència i tecnologia dels aliments al començament del segle XXI : 14 de desembre de 2005
-- Article --
 Autor/a: Obiols i Salvat, Josep
 Matèria:   Envasos d'aliments
Pinsos
Aliments - Conservació
Aliments funcionals
Aqüicultura
Consumidors - Conducta
Virus
Immigrants - Catalunya - Alimentació
Alimentació - Terminologia
 Publicació: Butlletí ACCA
Veure fitxa
Fitxa completa

La conservació dels aliments
-- Article --
 Autor/a: Rosell i Rius, Ramon
 Matèria:   Aliments - Conservació
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

La conservació dels aliments: quatre pinzellades històriques a una circumstància universal
-- Article --
 Autor/a: Alcover Cateura, Pablo José
 Matèria:   Aliments - Conservació - Història
 Publicació: Quaderns agraris
Veure fitxa
Fitxa completa

La radiació ionitzant en la indústria alimentària
-- Article --
 Autor/a: Calderón, Josep
 Matèria:   Aliments - Conservació
Aliments - Indústria i comerç
Aliments - Irradiació
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques
-- Article --
 Autor/a: Martín Belloso, Olga ; Barbosa Cánovas, Gustavo V.
 Matèria:   Conservació per pulsacions tèrmiques
Aliments - Conservació
Aliments - Indústria i comerç
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

L'Assecat de les fruites: idees generals i la seva possibilitat d'utilització com a recurs didàctic
-- Article --
 Autor/a: Martínez Pons, José A.
 Matèria:   Aliments - Conservació
Química - Experiments - Ensenyament
Aliments - Assecatge
 Publicació: Educació Química : EduQ
Veure fitxa
Fitxa completa

Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments
-- Article --
 Autor/a: Monfort, Josep M.
 Matèria:   Aliments - Conservació
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Utilización de los tratamientos por alta presión para la conservación de alimentos
-- Article --
 Autor/a: Guamis López, Buenaventura
 Matèria:   Aliments - Conservació
Aliments - Indústria i comerç
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.